diensten

Diensten van klusbedrijf JB KlusService Venlo

 

Complete verbouwing

Heeft u plannen om te gaan verhuizen of verbouwen? 

Bij een verbouwing van nieuwe badkamer, keuken, kamer of woning komt zo ontzettend veel kijken. Het klusbedrijf JB KlusService uit Venlo heeft de vakkennis en ervaring en neemt u graag de zorgen rond de verbouwing uit handen,


Renovatie  keuken / badkamer / toilet

Het aanpassen of volledig vernieuwen van sanitair en tegels, toilet, badkamer maar ook keuken kunt u compleet laten verzorgen door PJ KlusService. U mag vakkundigheid, nauwkeurigheid en kwaliteit verwachten op elk gebied en een uitstekende afwerking is gegarandeerd.

 

Elektra werkzaamheden

Het werken met elektriciteit brengt gevaren met zich mee en er kunnen gemakkelijk dingen vernield worden. Het is veiliger om werkzaamheden die te maken hebben met elektrische installaties over te laten aan de vakman. Elke klus die te maken heeft met elektra en bekabeling is voor de experts van JB KlusService routinewerk.


Metselwerk

Het zal u verbazen hoeveel werkzaamheden beginnen met een goed metselwerk. Klusbedrijf JB KlusService verstaat de kunst van vakkundig metselen en beheerst de expertise die nodig is voor het juiste resultaat.


  Vloeren leggen

  Vloer leggen? Schakel een vakman in. De professionals van JB KlusService zorgen dat het met expertise en aandacht voor detail gebeurt. JB KlusService is gespecialiseerd in het leggen van o.a. laminaat, parket, houten vloeren en vloerbedekking. Het leggen van een strakke vloer geeft u dus eenvoudig uit handen aan de klusjesman.


  Loodgieterswerkzaamheden

  Wilt u direct de hulp van een loodgieter inschakelen voor het uitvoeren van verschillende loodgieterswerkzaamheden in huis? JB KLusService verzorgt het leggen van leidingen, het plaatsen en aansluiten van nieuw sanitair in de badkamer, onderhoud en reparaties,  e.d.


  Timmerwerk

  Zoekt u een timmerman voor timmerwerkzaamheden in en rondom het huis? Klusbedrijf JB KlusService Venlo is sterk in creatieve constructies én in strak maatwerk en verzorgt alle soorten timmerwerken volledig naar uw wens en smaak.


  Schilderwerk en afwerking

  Bekijk uw huis eens van de buitenkant. Ziet u lelijke plekjes, doffe delen of beschadigingen? Wees er op tijd bij. JB Klusservice helpt u graag uw huis, schuur of schutting weer netjes in de verf te zetten. Ook voor houtrotreparatie.


  Aanbouw erker / serre / overkapping

  Met de aanbouw van een erker of serre aan uw woning creëert u extra ruimte en optimaliseert u het woongenot. Bijkomend voordeel is de extra lichtbron die zo'n aanbouw met zich mee brengt.

  PJ KlusService verzorgt uitbreidingen van woningen in de vorm van een serre,  erker, garage, carport of overkapping.


  Woningbeveiliging/brandbeveiliging

  Met betaalbare en  betrouwbare materialen op het gebied van beveiliging en veiligheid in huis kan PJ KlusService u uitstekend van dienst zijn. Voor een goede woning-, brand- en inbraakbeveiliging zijn er  mooie oplossingen. Laat u adviseren!


  Zonwering

  Naast dat u met zonwering uw woning een sfeervolle uitstraling geeft, is het in de eerste plaats natuurlijk een functioneel product. 

  U heeft de meeste invloed op het klimaat in uw woning door ervoor te zorgen dat u zonlicht, warmte en koude buitenshuis houdt.

  PJ KlusService is maatwerk specialist in alle soorten zonwering.


  Tuin / hekwerk / bestrating

  Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of uw bestaande tuin ingrijpend aanpassen? Voor elke wens zijn er vele mooie en creatieve oplossingen. JB KlusService verzorgt hekwerk dat privacy en beschutting biedt, realiseert fraaie tuinaanleg en praktische sierbestrating.

   

  Plafonds

  Het vakkundig en netjes plaatsen van een nieuw plafond is een flinke klus. Door te inventariseren wat uw wensen zijn kan een plafond type gekozen worden. De werkzaamheden zullen door JB KlusService worden uitgevoerd volgens een vooraf besproken plan waarbij de overlast altijd tot een minimum beperkt zal blijven.


  Dakwerken

  Op zoek naar een professionele dakdekker voor uw dakklus?

  Ook op het gebied van zowel dakisolatie, dakdekking als reparatie, dakschade en onderhoud kan JB KlusService veel voor u betekenen.

  Gebruik van hoogwaardige materialen draagt bij aan de beschermende functie van het dak.


  Advies op maat

  JB KlusService Venlo geeft altijd advies op maat en denkt graag in uw voordeel. Vaak heeft uzelf al een creatief idee. PJ KlusService stuurt waar nodig en brengt expertise in. Dit tesamen leidt tot mooie resultaten en tevredenheid ...


  Overige klussen

  Komt u er niet uit of heeft u behoefte aan creativiteit? Geen nood! Klusbedrijf JB KlusService Venlo luistert graag naar het probleem en ziet het als een uitdaging om de klus met beide handen aan te pakken. 

  allround klusbedrijf noord limburg
  verbouwen en renoveren venlo
  verbouwen badkamer en toilet

  allround!


  JB Klusservice is een allround klusbedrijf en zodoende kunt u er terecht voor nagenoeg álle klussen, zowel in als rondom het huis!

  betrouwbaar!


  Uw gewaardeerde opdracht wordt met zorg uitgevoerd door vakbekwame,  betrouwbare professionals. Daar bent u van verzekerd!

  meedenkend!


  Uw wensen zijn leidinggevend.

  JB KlusService denkt mee, draagt zonodig oplossingen aan en is nauw betrokken bij elk project.

  timmerwerken venlo boekend blerick

  tevreden klanten!


  Een tevreden klant is de kroon op het werk van een vakman.  Een klus is pas geklaard als u volledig tevreden bent over de dienstverlening en service.

  CONTACT

  JB KlusService Venlo

  Bisschop Hoensbroeckstraat 50

  5914 BV Venlo

  janbroekman50@gmail.com

  tel 06 50 63 37 61

  PJ Klusservice, het full-service klusbedrijf in Venlo