vakmanschap

Veelzijdig vakmanschap

 

Allround klusbedrijf

PJ Klusservice is een allround klusbedrijf en zodoende kunt u er terecht voor nagenoeg álle klussen, zowel in als rondom het huis!

Klusbedrijf PJ KlusService voert in Venlo en omgeving zowel kleine eenvoudige klussen uit maar draait ook haar hand niet om voor gecompliceerde grotere projecten. Waar nodig met ondersteuning van een selectie specialistische partners.

Uw wensen zijn leidinggevend. Het klusbedrijf PJ KlusService denkt mee, draagt zonodig oplossingen aan en is nauw betrokken bij elk project.


Zelf geen tijd, geen zin, geen handigheid..?

U bent van plan groots te gaan renoveren of u heeft een lijstje met reparaties die nodig eens moeten worden uitgevoerd? Loopt u al lange tijd tegen klussen in uw huis aan die gedaan moeten worden?Onafgemaakte klussen of klein achterstallig onderhoud?

Maar... u heeft zelf geen tijd, zin of handigheid om deze klussen uit te voeren. Of u beschikt gewoonweg niet over de benodigde vakkennis of ervaring? Het klusbedrijf PJ KlusService kan in deze gevallen uitkomst bieden. Voor allerlei verschillende soorten klussen kunt u terecht bij dit professionele klusbedrijf uit Venlo.

verbouwen renoveren klussen venlo blerick boekend

Vakmanschap gegarandeerd

Als u kiest voor PJ KlusService in Venlo, dan kiest u voor een veelzijdig klusbedrijf.

Gedegen vakkennis, heldere communicatie, een goed gevulde bedrijfsbus met materialen en gereedschappen zorgen ervoor  dat elke denkbare klus snel en efficiënt kan worden geklaard.


Oog voor kwaliteit

PJ KlusService geeft u een inzichtelijke offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht 

Uw gewaardeerde opdracht wordt met toewijding, zorg én oog voor kwaliteit uitgevoerd door vakbekwame professionals. U bent verzekerd van een  goed en betrouwbaar klusbedrijf.


Een tevreden klant is de kroon op het werk van PJ KlusService Venlo.  Een klus is pas geklaard als u volledig tevreden bent over de dienstverlening en service.

allround klusbedrijf noord limburg
verbouwen en renoveren venlo
verbouwen badkamer en toilet

allround!


PJ Klusservice is een allround klusbedrijf en zodoende kunt u er terecht voor nagenoeg álle klussen, zowel in als rondom het huis!

betrouwbaar!


Uw gewaardeerde opdracht wordt met zorg uitgevoerd door vakbekwame,  betrouwbare professionals. Daar bent u van verzekerd!

meedenkend!


Uw wensen zijn leidinggevend.

PJ KlusService denkt mee, draagt zonodig oplossingen aan en is nauw betrokken bij elk project.

timmerwerken venlo boekend blerick

tevreden klanten!


Een tevreden klant is de kroon op het werk van een vakman.  Een klus is pas geklaard als u volledig tevreden bent over de dienstverlening en service.

CONTACT

PJ KlusService Venlo

Noordervaartweg 8

5927 PK Venlo-Boekend

info@pjklusservice.nl

tel   06 19 88 42 64